Subsidie asbesthoudende leidingisolatie en vloerbedekking

Is er in je woning of appartement asbest aanwezig in de leidingisolatie of vloerbedekking? Of heb je een vermoeden en wil je zekerheid hierover?

Dan heeft MIWA voor jou dit najaar een interessant aanbod. Door een samenaankoop kan je aan voordelige voorwaarden een beroep doen op een asbestdeskundige en een gespecialiseerd bedrijf om jouw asbest te herkennen en te verwijderen.

 

Voor wie?

Voor particuliere eigenaars van woningen of appartementen in het MIWA-werkingsgebied (Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster).

 

Jouw voordeel

Neem je deel, dan hoef je zelf geen erkend asbestverwijderaar te zoeken. MIWA doet dit voor jou via een overheidsopdracht met hoge eisen. Naast alle gezondheidswinsten geniet je van een heel voordelig tarief om leidingisolatie of vloerbedekking met asbest te verwijderen. Dit komt omdat MIWA en OVAM via een subsidie 50% van de kostprijs* (excl. btw) dragen.

 

Interesse?

Het project zal worden opgestart dit najaar. Wens je op de hoogte gehouden te worden, aarzel dan niet om jouw contactgegevens achter te laten via onderstaand formulier.

 

* Maximaal subsidieerbare bedrag (excl. btw):

  • Asbesthoudende vloerbedekking: 8.000 euro / wooneenheid
  • Asbesthoudende leidingisolatie: 8.000 euro / stookinstallatie. Voor appartementsgebouwen: 12.000 euro