Vacature asbestcoach

Asbest is overal. En toch zie je het vaak niet. Of weet je het niet. En daar willen wij verandering in brengen. 
De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) heeft tot doel Vlaanderen tegen 2040 asbestveilig te maken en daar willen wij actief op inzetten. Te starten met het midden-Waasland. 

In dat kader zoeken wij een asbestcoach. Een vaag begrip, nu toch nog. Maar daar komt binnenkort verandering in. Hieronder vind je meer informatie omtrent het takenpakket en het gevraagde profiel. De sollicitatieprocedure wordt binnenkort aangevuld.

Gezocht : Asbestcoach (B1-B3)

Wil jij het Waasland helpen omvormen tot een asbestveilige regio ? Als ‘asbestcoach’ werk je samen met lokale en regionale partners projecten uit voor burgers en bepaalde doelgroepen en ga je in overleg met diverse betrokkenen.

Jouw taken : In het kader van de Vlaamse doelstelling ‘Vlaanderen asbestveilig 2040’, sta je in voor de opmaak en de uitvoering van een actieplan dat deze doelstelling lokaal helpt te realiseren. Je informeert (interne) klanten over asbestproblematiek en de asbestverwijdering. Je bepaalt mee het communicatieplan om kennis en ervaringen omtrent de materie uit te wisselen en aan een breder publiek kenbaar te maken. Je organiseert samenkoopformules voor asbestverwijdering bij burgers en doelgroepen, en je gaat ook op het terrein.

Jouw profiel : je hebt minimum een bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in een projectmatige omgeving. Je bent een zelfstarter, en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Teamwerk is voor jou onontbeerlijk. Bovendien ben je kostenbewust, cijfermatig accuraat en heb je altijd oog voor het eindresultaat. Rapportering is een vast onderdeel van je takenpakket.

Wij bieden jou : een contractuele tewerkstelling volgens de barema’s van de openbare sector en een pakket extralegale voordelen.

Heb je interesse? Hou dan onze communicatie in de gaten, en je verneemt alles over de nakende sollicitatieprocedure.

 

Meer info over ons asbestproject lees je hier.