aanvraagformulier bedrijven

Als je voor je bedrijf in Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene; Temse of Waasmunster graag een grijze diftarcontainer voor huisvuil wenst, dan ben je akkoord met deze vereisten:

1. Als bedrijf bied je max. een 240 liter container aan per ophaling zoals aangeduid op de afvalkalender. 
2. Het aanslagbiljet voor het aangeboden restafval van deze "bedrijfscontainer" wordt halfjaarlijks opgestuurd naar het domicilieadres van de natuurlijke persoon op wiens naam de container staat (bedrijfsleider/verantwoordelijke).

De container zelf behoort toe aan het adres van het bedrijf, maar het aanslagbiljet wordt gericht naar de natuurlijke persoon en niet naar het bedrijf. Indien deze natuurlijke persoon ook al een diftarcontainer voor privégebruik heeft, dan krijgt deze persoon 2 aparte aanslagbiljetten toegestuurd: eentje voor de privécontainer, eentje voor de bedrijfscontainer.

Wanneer blijkt dat de hoeveelheid aangeboden afval niet overeenkomt met het aan huishoudelijk gelijkgesteld volume (max. 240l), dan behoudt MIWA zich het recht om de diftarcontainer in retour te nemen en de samenwerking te stoppen. 

Enkel wanneer je aan bovenstaande vereisten voldoet, kan je als bedrijf een grijze huisvuilcontainer aanvragen. 

a. Aanvraag aanvaard: 

- Wij leveren je diftarcontainer.
- Wij bezorgen je logingegevens voor de diftarwebsite.

b. Aanvraag niet aanvaard:

- We verwijzen je graag door naar de private inzamelmarkt

 

Opgelet: wanneer de gegevens van de natuurlijke persoon of het bedrijf (naam, adres, ...) wijzigen, gelieve ons op de hoogte te brengen van deze wijziging. Dit kan namelijk invloed hebben op het samenstellen van het aanslagbiljet. Stuur ons de wijziging door via meldpunt@inovim.eu met een duidelijke vermelding wat er precies is veranderd. 

Bij gebrek aan melding van wijziging van gegevens door de gebruiker is noch MIWA, noch de gemeente aansprakelijk voor schade geleden door de gebruiker of derden. 

Vraag je diftarcontainer aan

Vul onderaan het aanvraagformulier aan en stuur door. Wij behandelen je aanvraag zo spoedig mogelijk en koppelen naar je terug. Indien je containerkeuze niet bij de opties staat, vink dan "andere" aan en verduidelijk jouw aanvraag wanneer we je contacteren. 


Weet bij je keuze dat: 
- een slot betalend is (25 euro/slot)
- een bijkomende container betalend is (40l: 25 euro; 120l: 30 euro)

 

DOE HIER JE AANVRAAG >>

Mijn grijze container

Miwafriend


Heb je een vraag over de grijze bak?

Ga naar veel gestelde vragen of bel ons: 0800 98 003

Lees verder