Aanvraagformulier grijze container zonder inschrijving

Ben je nog niet officieel ingeschreven in de gemeente/stad (uit de MIWA-regio: Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse of Waasmunster), maar wens je toch graag een grijze diftarcontainer voor de huis-aan-huisinzameling van huisvuil te hebben op een adres binnen de regio? Dan kan je dit doen in deze 3 specifieke situaties:

1. Nieuwbouw & renovatie: je hebt een pand binnen de MIWA-regio waarin je momenteel nog werken uitvoert. Je bent er nog niet officieel ingeschreven, maar produceert er wel al afval. Bedoeling is om hier na de werken officieel te gaan inwonen. Na officiële inschrijving bij de gemeente/stad, ben je ook geregistreerd binnen het diftartraject bij MIWA. Hier hoef je verder dan niets meer voor te doen.

2. Eigenaar van een pand: je hebt een pand binnen de MIWA-regio, maar bent elders officieel gedomicilieerd. In het pand binnen de MIWA-regio woon je tijdelijk (lange tijd in het buitenland, ...) en bied je occasioneel restafval aan. Ook van toepassing op eigenaars van studentenwoningen. 

3. Zonder verblijfsvergunning: je hebt (nog) geen officiële verblijfvergunning ontvangen via de gemeente/stad, maar je verblijft wel binnen de MIWA-regio en je produceert restafval. 


Wil je om een andere reden een grijze diftarcontainer op een adres waar je niet voor gedomiclieerd bent? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0800 98 003.

Let wel: deze aanvragen zijn niet bedoeld voor nieuwe inwoners. Ga je wonen in een pand (nieuw of bestaand), dan dien je je officieel in te schrijven bij de gemeente. Staat er nog geen container op je adres, vraag dan - 2 werkdagen na je inschrijving - telefonisch (0800 98 003) een container aan en wij komen er eentje leveren.

In welke gemeente wens je graag een grijze container aan te vragen/te activeren?

SINT-GILLIS-WAAS

SINT-NIKLAAS

STEKENE

WAASMUNSTER

TEMSE

 

Behoor je niet tot één van bovenstaande categorieën, maar je bent ook niet officieel ingeschreven binnen de MIWA-regio én je huurt (tijdelijk) een pand in Sint-Niklaas, Sint-Gilils-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse of Waasmunster waar je ook afval hebt. Je bent zelf de huurder en woont dus ook zelf in het pand binnen de MIWA-regio. In dat geval kan je als "huurder van een pand" een grijze afvalcontainer aanvragen. 

HUURDER VAN EEN PAND

Mijn grijze container

Miwafriend


Heb je een vraag over de grijze bak?

Ga naar veel gestelde vragen of bel ons: 0800 98 003

Lees verder