Aanvraagformulier grijze container zonder domicilie in MIWA-regio

Ben je niet officieel ingeschreven in de gemeente/stad (uit de MIWA-regio: Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse of Waasmunster), maar wens je toch graag een grijze container voor je restafval op een adres binnen de regio? Dan kan je dit doen in deze 3 specifieke situaties:

1. Nieuwbouw & renovatie: je hebt een pand binnen de MIWA-regio waarin je momenteel nog werken uitvoert. Je bent er nog niet officieel ingeschreven, maar produceert er wel al afval. Bedoeling is om hier na de werken officieel te gaan wonen.

Je ontvangt het aanslagbiljet (met de kosten voor het aanbieden en ledigen van je grijze container) op je domicilieadres.

Na officiële inschrijving bij de gemeente/stad, ben je ook geregistreerd bij MIWA. Hier hoef je verder dan niets meer voor te doen.

2. Eigenaar van een pand: je hebt een pand binnen de MIWA-regio, maar bent ergens anders officieel gedomicilieerd. In het pand binnen de MIWA-regio woon je tijdelijk en bied je occasioneel restafval aan. Dit is ook van toepassing op eigenaars van studentenwoningen. 

Je ontvangt het aanslagbiljet (met de kosten voor het aanbieden en ledigen van je grijze container) op je domicilieadres.

3. Zonder verblijfsvergunning: je hebt (nog) geen officiële verblijfvergunning ontvangen via de gemeente/stad, maar je verblijft wel binnen de MIWA-regio en je produceert restafval. 

 

Vul het formulier in voor jouw gemeente/stad:

SINT-GILLIS-WAAS

SINT-NIKLAAS

STEKENE

WAASMUNSTER

TEMSE

Behoor je niet tot één van bovenstaande categorieën, maar je bent ook niet officieel ingeschreven binnen de MIWA-regio én je huurt (tijdelijk) een pand in Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse of Waasmunster waar je ook afval hebt?

Je bent zelf de huurder en woont zelf in het pand binnen de MIWA-regio?

Dan vul je onderstaand formulier in om een grijze container aan te vragen.

HUURDER VAN EEN PAND

Mijn grijze container

Miwafriend


Heb je een vraag over de grijze bak?

Ga naar veel gestelde vragen of bel ons: 0800 98 003

Lees verder