Alle activiteiten

Repair Café met Planten- en Tuinruilbeurs in Waasmunster

Repair Cafés zijn gratis bijeenkomsten waarop buurtgenoten elkaar helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat van kleding tot elektrische apparaten, juweeltjes, meubels en zelfs fietsen en computers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee en gaan samen met de (vrijwillige) deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden,… aan de slag.

Hou je kapotte spullen dus nog even bij en kom er mee naar het Repair Café in de gemeentelijke werkplaatsen. Heb je de handleiding van het kapotte toestel nog, breng die dan zeker mee.

Op 4 mei organiseert Tranistie Waasmunster naast het gewoonlijke Repair Café ook een Planten- en Tuinruilbeurs. Alles is welkom: struikjes, vaste planten, groenteplantjes, zaden en kamerplanten. Heb je nog tuingereedschap, bloempotten, tuinboeken- of tijdschriften die stof liggen te vergaren? Uitgekeken op je tuindecoratie? Breng het mee en ruil het voor die ene langgezochte plant of originele bloempot. Misschien krijg je er nog een onbetaalbare tuintip bij!

Plastic of stenen bloempotjes worden niet aanvaard. Cachepots mogen wel geruild worden. Kan je er niet bijzijn, maar wil je wel graag materiaal vooraf afgeven? Of wens je meer informatie? Neem dan contact op met piessenseddy@gmail.com. 

Repair Café is één van de projecten van Transitie Waasmunster, een actiegroep die zich tot doel stelt te anticiperen op de problematiek van de energieschaarste en klimaatverandering. 

Transitie Waasmunster maakt deel uit van Transitienetwerk Vlaanderen en wordt ondersteund door het Netwerk Bewust Verbruiken en MIWA .


Waar: Gemeentelijke werkplaats, Neerstraat 100, 9250 Waasmunster

Wanneer: zaterdag 4 mei 2019, van 9.00 u tot 12.00 u 

Organisator: Transitie Waasmunster

Prijs: gratis (Een vrije bijdrage is welkom voor de organisatie van het volgende Repair Café)

Contact: waasmunster@transitie.be

 

 

 

 

 

Alle activiteiten

Miwafriend Dringende vraag?
Bel naar 03 776 72 50
Of gebruik het contactformulier