Alle activiteiten

Lezing: De oceaan, het klimaat en onze gezondheid (online)

Onze planeet heeft ontelbare en zeer diverse ecosystemen, die allemaal op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn. Van tropische tot arctische wateren, van mangrovebos tot regenwoud.

Helaas gaan deze ecosystemen er de laatste jaren steeds sneller op achteruit, door een veelheid aan factoren, die dikwijls ook met elkaar verbonden zijn. Zo is een slecht beheer van afval een belangrijke factor in het verval van onze natuur.

Gelukkig is het geen louter negatief verhaal. Ook als consument kunnen we veel doen om de situatie te verbeteren en de negatieve trend te stoppen. Iedereen kan z’n steentje bijdragen aan een gezondere planeet.

De Nederlander Dos Winkel, van oorsprong een orthopedisch fysiotherapeut en bedenker van de Sea First Foundation, heeft dertig jaar lang alle mogelijke ecosystemen bezocht en bestudeerd. Op 19 november geeft hij voor MIWA de lezing 'De oceaan, het klimaat en onze gezondheid'.

 

Praktisch:

  • Wanneer: donderdag 19 november 2020 (19.30 – 21.30 u.) 
  • Inschrijven kan via sensibilisering@miwa.be of 03 780 68 66

Aandacht! Omwille van de coronacrisis zal deze infosessie online plaatsvinden. Na inschrijving sturen we je de link toe.

Alle activiteiten