Alle nieuwsberichten

MIWA collega's halen 4000 euro op voor VZW Little Hearts tijdens Music for Life

De vorige editie haalden we 1878 euro op voor het cake-project van vzw Little Hearts, dit jaar werd dat bedrag ruimschoots overschreden en verzamelden we 4000 euro.  Little Hearts  zet zich in voor kansarme kinderen in Cambodja door de zwerfvuilproblematiek daar aan te pakken. Voordien werd het afval in de natuur gedumpt en kwam de gezondheid van de bewoners en kinderen in gevaar. Little Hearts stelde een actieplan op, het cake-project, waardoor vervuiling ter plekke wordt aangepakt.

Het personeel van MIWA organiseerde in september een barbecue, daarna volgde nog een quiz en een pannenkoekenbak. Collega Luc De Bruyne, spinning instructeur bij Fitness De Kracht uit Belsele, organiseerde een Spinning for life. Collega’s en sportievelingen spinden zich de ziel uit het lijf. 

LRV De Durmeruiters uit Waasmunster organiseerden in november samen met MIWA een Halloweentocht waar meer dan 600 deelnemers naartoe kwamen. Dankzij al deze acties verzamelden we een mooi bedrag: 4000 euro. De cheque brachten we zelf naar De Warmste Week op het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Alle nieuwsberichten

Miwafriend Dringende vraag?
Bel naar 03 776 72 50
Of gebruik het contactformulier