Activiteiten

Repair Café met Geefplein Stekene

Het concept van de Repair Cafés is intussen al goed gekend. Het zijn bijeenkomsten waar mensen samenkomen om kapotte spullen te herstellen: oude radio's, fietsen, kleding, meubelen, noem maar op. Herstelmateriaal en knowhow zijn aanwezig, Bovendien is er ook een Geefplein. Nu jij nog. Kom je ook? 

Lees verder

Openschuurdag met Repair Café en Geefplein

Natuurpunt Waasland-Noord en Transitie Sint-Gillis-Waas organiseren op 1 okotober een Openschuurdag met wandelingen, een Repair Café, een Geefplein, randanimatie voor jong en oud, veel informatie over hoogstamfruit èn een bezoekje van o.a. Vlaanderens bekendste pomoloog,  Jacobus Bosschaerts.

Heel veel redenen dus om eens een kijkje te gaan nemen in het leuke Panneweel!

Lees verder

Repair Café Sint-Niklaas + Geefplein

Repair Café’s zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie van het Repair Café is gereedschap, materiaal en herstellers aanwezig om reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed. Je kan er al wachtend ook iets drinken. Geef en neempleinen zijn een soort gratis rommelmarkt waar mensen spullen afgeven en meenemen.

Lees verder

Gratis cursus 'Thuiscomposteren in de kringlooptuin'

In november organiseert MIWA opnieuw de cursus 'Thuiscomposteren in de kringlooptuin'. Zelf je keuken- en tuinafval composteren heeft immers heel wat voordelen!

Lees verder

Miwafriend Dringende vraag?
Bel naar 03 776 72 50
Of gebruik het contactformulier