Activiteiten

Doe mee met de Grote Lenteschoonmaak!

Traditiegetrouw vindt in maart in gans Vlaanderen de Grote Lenteschoonmaak plaats. Gezinnen, scholen, jeugdbewegingen, buurtcomités, ... trekken er die maand op uit om buurten en natuurgebieden zwerfvuilvrij te maken. Ook zin om dit jaar deel te nemen? Lees dan snel verder! 

Lees verder

Laat Sint-Niklaas blinken!

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert STRAMIN ook deze lente een opruimactie om Sint-Niklaas te bevrijden van al het zwerfvuil dat de stad ontsiert.

Lees verder

Workshop: Pesticidevrij tuinieren

Steeds meer mensen realiseen zich dat je het gebruik van pesticiden best vermijd. En da's logisch: pesticiden zijn slechts voor het milieu en voor de gezondheid van mens en dier.

Wil jij ook graag zonder pesticiden aan de slag in je tuin? Goed nieuws! MIWA organiseert i.s.m. Velt een gratis workshop 'pesticidevrij tuinieren'.

Lees verder

Lezing: Afvalvrij leven, hoe doe je dat?

Stel jij jezelf ook vragen bij de hoeveelheid afval die je huishouden elke week produceert? Zou je het liefst anders zien, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? MIWA organiseert een gratis lezing over hoe je start met afvalarm leven.

Lees verder

Miwafriend Dringende vraag?
Bel naar 03 776 72 50
Of gebruik het contactformulier